Sejlture på Roskilde Fjord

Stig om bord på et vikingeskib og kom helt tæt på!

Som det eneste sted i verden, kan du i sommersæsonen gå direkte fra oplevelsen af de originale 1000-år gamle vikingeskibe i Vikingeskibshallen og ud til Museumshavnen, hvor rekonstruktioner af vikingeskibe i fuld størrelse ligger fortøjet. Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord! Turen varer ca. en time. Kontakt bookingen for mere information.

Bestil gruppesejlads

Tag din familie, kollegaer eller venner med på en helt speciel oplevelse i en historisk ramme, med nutidig søsikkerhed. I sommersæsonen sejler vi dagligt ud på Roskilde Fjord med firmaer, foreninger, familier og børnegrupper - vi har helt sikkert også et tilbud til dig og din gruppe!
Læs mere om bestilte gruppesejladser ved at følge mulighederne nedenfor, eller ring til vores booking. De hjælper dig i gang med det perfekte arrangement.

Vi kan arrangere gruppesejladser fra den 1. maj til 30. september. Vores bookingkontor har åbent året rundt, og I er altid velkomne til at ringe for at få et tilbud til jeres gruppe.

Øvrige sejladstilbud

Vikingeskibsmuseet arrangerer særlige oplevelser til søs flere gange i løbet af sejladssæsonen. Vi tilbyder blandt andet aftenture og sejladskurser. Se de aktuelle datoer og læs mere om sejladserne ved at klikke på linkene herunder.