Sejlture på Roskilde Fjord

Stig om bord og mærk naturens kræfter i vores skibe!

Som det eneste sted i verden, kan du i sommersæsonen gå direkte fra oplevelsen af de originale 1000-år gamle vikingeskibe i Vikingeskibshallen og ud til Museumshavnen, hvor rekonstruktioner af vikingeskibe i fuld størrelse ligger fortøjet.

Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord!

Daglige sommersejlture

Hver dag fra 1. maj til 30. september kan Vikingeskibsmuseets gæster sejle med ud på Roskilde Fjord i efterkommere af vikingernes skibe.
 
Billetter sælges på dagen i billetsalget.

Hvis du vil være sikker på at få en billet, kan den købes online til udvalgte afgange. Online salg åbner kort før sæsonstart 1. maj.

» Læs mere om de daglige sommersejlture her...

Bestil gruppesejlads

Tag din familie, kollegaer eller venner med på en helt speciel oplevelse i en historisk ramme, med nutidig søsikkerhed. I sommersæsonen sejler vi dagligt ud på Roskilde Fjord med firmaer, foreninger, familier og børnegrupper.
Læs mere om bestilte gruppesejladser ved at følge mulighederne nedenfor, eller ring til vores booking. De hjælper dig i gang med det perfekte arrangement.

Vi arrangerer sejladser for grupper fra 1. maj til 30. september.
Vores bookingkontor har åbent året rundt, og I er altid velkomne til at ringe for at få et tilbud til jeres gruppe.

Øvrige sejladstilbud

Vikingeskibsmuseet arrangerer særlige oplevelser til søs flere gange i løbet af sejladssæsonen. Vi tilbyder blandt andet aftenture og sejladskurser. Se de aktuelle datoer og læs mere om sejladserne ved at klikke på linkene herunder.