Kend dit land - vi er med!

I løbet af efteråret 2019 drager skolebørn landet over ud på minidannelsesrejser til blandt andet Vikingeskibsmuseet med projektet 'Kend dit land'. Det har været en stor succes for Vikingeskibsmuseet at være med i projektet, der skal styrke elevernes kendskab til Danmarks mangfoldige natur, kultur og historie. Vi får besøg af klasser fra blandt andet Jammerbugt, Herning og Ringkøbing-Skjern Kommune, skoleklasser der grundet rejseomkostninger formegentlig ikke vill have haft mulighed for at besøge Vikingeskibsmuseet- 

Der er lukket for ansøgninger i 2019, men projektet kører igen i 2020 så vil du have din klasse med på en minidannelsesrejse næste efterår kan du allerede nu begynde at arbejde på din ansøgning. 

Tag alle sanserne i brug på Vikingeskibsmuseet

Mere end 10.000 skoleelever besøger årligt Vikingeskibsmuseet, hvor de både står til søs i efterkommere af vikingeskibe, bruger hænderne i bådebygger- og rebmagerværkstederne, smager på vikingetidens skibskost - og selvfølgelig ser de fem originale vikingeskibe, der udgør hele rygradden i Vikingeskibsmuseets mangfoldige undervisningsprogram. 

Hvordan kommer du med?

Der er blevet sammensat 15 ruter, som kommunerne kan vælge imellem. Turene går gennem landet fra vest til øst og fra øst til vest med fire-seks planlagte stop på hver rute. Vikingeskibsmuseet er et af de udvalgte besøgsmål på tur 11, der går fra Sønderjylland til Hovedstadsområdet. Ruten kommer også forbi Nyborg Slot, Den Blå Planet, Thorvaldsens Museum, Børnenes madhus i Kødbyen, Eksperimentarium og Dyrehaven i Klampenborg.

Du skal starte med at ansøge om en plads, på 'Kend dit land's hjemmeside. Ansøgningen åbner i starten af 2020. 
Besøg 'Kend dit land's hjemmeside her... 

Når du har fået svar på sin ansøgning, kan du booke et de tre spændende forløb nedenfor, ved enten at ringe eller sende en mail til vore bookingkontor. Kontaktoplysningerne findes i højre kolonne. 

Du kan booke følgende forløb:

Intet nyt