Mad og drikke på Vikingeskibsmuseet

På Vikingeskibsmuseet kan du nyde den aktive stemning på Museumsøen eller udsigten over Roskilde Fjord, imens du spiser på Café Knaar, nyde medbragt mad i madpakkerummet eller besøge den nærtliggende restaurant Snekken Trattoria.

Café Knarr på Museumsøen

Nyd stemningen på Museumsøen og spis Ny Nordisk Vikingemad i caféen, der ligger med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke træskibe.

I Café Knarr byder vi blandt andet på dejlige salater, sandwichs, lækre frokosttallerkner, hjemmebagte kager, is, te, kaffe og økologisk most, sodavand og øl. Kokken tilbereder skiftende, årstidsrelaterede menuer og aftenretter.

Det kræver ikke entrébillet til museet at besøge Café Knarr. 

Madpakkerum

Er du på besøg med en skoleklasse eller dine børn, og har I jeres egne madpakker med, så er I velkomne til at spise jeres medbragte mad i foyeren ved siden af Café Knarr.

I caféen kan I købe drikkevarer til frokosten eller en kop kaffe og et stykke kage til den søde tand.

I tilfælde af, at foyeren er lukket eller optaget, vil det ved skiltning fremgå, hvor I kan spise jeres medbragte mad. 

Snekken trattoria

Restaurant Snekken ligger på havnen med udsigt over Roskilde Fjord og lystbådehavnen. Snekken tilbyder frokost, middag, kaffe & kage m.v. Snekken kan også benyttes til selskaber, konference, events og catering.

Større grupper kan slutte dagen i smukke omgivelser på havnen med veltilberedt mad, enten i stueetagen, hvor der kan sidde op til 170 personer eller i separate selskabslokaler med plads til 70 personer på 1. sal.

Kontakt

Restaurant Snekken
Vindeboder 16
4000 Roskilde
» Snekken (e-mail)
Telefon: +45 46 35 98 16
Fax: +45 46 35 72 16
Web: www.snekken.dk