Tag væk fra kontoret

Trænger I til at blive blæst godt igennem og få en unik naturoplevelse? Vikingeskibsmuseet tilbyder sociale arrangementer til sommerudflugten, teambuilding og anderledes fysiske mødelokaler, der kan give fornyet energi til jeres arbejde.

På sejladserne i de smukke traditionelle, nordiske både får alle deltagere en vigtig rolle: I tager fat ved årerne, sætter kursen og flere får ved fælles hjælp hejst det store sejl. Alle sejladser ledes af Vikingeskibsmuseets professionelle instruktører - men I er besætningen, der får sejladsen til at lykkes.

» Læs mere om Vikingeskibsmuseet sejladser for grupper og firmaer...

Lær om innovation, arbejdsfællesskaber og opgavefordeling i vikingetiden både til søs og på vores forskellige omvisninger, som inkluderer de 5 originale vikingeskibe og det arbejdende bådværft, hvor bådebyggerne genskaber vikingernes skibe med kopier af fortidens værktøj.

I samarbejde med Sagens Natur udbyder vi også teambuilding til vands og til lands.

» Læs mere om teambuilding ...

Café Knarr sørger for forplejning inspireret af vikingernes køkken.

Yderligere information om vores tilbud til firmakunder:

Sejladser

Tag væk fra kontoret og sejl ud på fjorden, hvor I kan få en unik oplevelse sammen med kollegaer. 

På Vikingeskibsmuseets sejladser er deltagerne skibets besætning. Vi benytter de samme drivmidler, som vikingerne gjorde: årer, råsejl og besætningens rå muskelkraft.

Rundvisninger

Vikingeskibsmuseet tilbyder rundvisninger på dansk, engelsk og tysk. Vore guider giver et indblik i vikingeskibenes betydning.

Ønsker I en særlig rundvisning, er det muligt at bestille specialistrundvisninger med en museumsinspektør eller bådebygger om et udvalgt emne.

Teambuilding v. Sagens Natur

Vikingeskibsmuseet danner i samarbejde med teambuildingarrangøren Sagens Natur rammen om forskellige teamudviklingsforløb. 

Vi tilbyder to helt unikke forløb, der tager udgangspunkt i vikingernes daglige liv og rejser. 

Foredrag

Vikingeskibsmuseet arrangerer foredrag med håndværksspecialister og forskere inden for søfart i vikingetid og middelalder.

Foredrag om langskibet Havhingsten og dets færd til Irland kan bestilles ud af huset til foreningsaftener, medarbejder-arrangementer eller lign.

Møderum og forplejning

Ønsker I også at holde møde, tilbyder vi mødelokaler på Museumsøen med plads til 60 personer og i Vikingeskibshallen med plads til 120 personer.

Mødelokalerne kan bookes fra kl 8.00 til 23.00 alle ugens dage.

Café Knarr står gerne for forplejningen. Der bliver kun benyttet råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg. 

Picnickurv fra Café Knarr

Café Knarr på Museumsøen tilbyder en picnickurv til virksomheder, med lækker ’Ny Nordisk Vikingemad’. En tur i det fri og ud i naturen hjælper på kreativiteten og koncentrationen. 

Det er også muligt at kombinere picnickurven med andre aktiviteter på museet. Hvis I trænger til en hel dag uden for kontoret med nye oplevelser og vind i håret, kan i for eksempel tage på sejladstur. 

Det siger vores firmakunder:

"Det var en fantastisk fornemmelse at være en del af denne 12-mands “ro-maskine ... Vinden i håret og solen i øjnene - en sand vikingeoplevelse jeg aldrig vil glemme. Anbefales for alle aldre uanset om man har vikingeblod i årerne eller ej..."

"Kan kun anbefales. Fantastisk instruktivt, dygtige og meget pædagogiske og tålmodige guides. En virkelig plus oplevelse."

"Flot og spændende museum med masser at se på og opleve, ligger meget smukt, man skal sætte god tid af til besøget."

Vi tager også hånd om jeres udenlandske gæster:

 “I’ve arranged for clients to experience life as a Viking in Roskilde, one of the oldest towns in Denmark. They got a private tour of the Viking Ship Museum then boarded a replica Viking ship for a private sail on the Bay of Roskilde where they were able to assist the crew and feel how hard it was to sail in that era.” 

– Jody Bear, Bear & Bear Travel, a Tzell affiliate