Sejlture på Roskilde Fjord

Stig om bord på et vikingeskib og kom helt tæt på!

Som det eneste sted i verden, kan du gå direkte fra oplevelsen af originale 1000-år gamle vikingeskibe ud til Museumshavnen, hvor rekonstruktioner af vikingeskibe i fuld størrelse ligger fortøjet. Fra den 4. juli til 30. august kan man stige om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord! Turen varer ca. en time og billetter købes i museets billetsalg efter først-til-mølle princippet. 

Bookingen kan ikke oplyse om antallet af ledige billetter på dagen.

Bestil gruppesejlads

Tag din familie, kollegaer eller venner med på en helt speciel oplevelse i en historisk ramme, med nutidig søsikkerhed. Fra 1. maj til 30. augut, sejler vi dagligt ud på Roskilde Fjord med firmaer, foreninger, familier og børnegrupper - vi har helt sikkert også et tilbud til dig og din gruppe!
Læs mere om bestilte gruppesejladser ved at følge mulighederne nedenfor, eller ring til vores booking. De hjælper dig i gang med det perfekte arrangement.

Vi kan arrangere gruppesejladser alle dage fra den 1. maj til 30. august. Vores bookingkontor har åbent året rundt, og I er altid velkomne til at ringe for at få et tilbud til jeres gruppe.

Øvrige sejladstilbud

Vikingeskibsmuseet arrangerer særlige oplevelser til søs flere gange i løbet af sejladssæsonen. Vi tilbyder blandt andet aftenture og sejladskurser. Se de aktuelle datoer og læs mere om sejladserne ved at klikke på linkene herunder.

Unikke oplevelser til søs

Se film om sejlads i Vikingeskibet 'Kraka Fyr' i anledning af sejlads ud i 'Skjoldungelandet' - Roskilde Fjord - i anledning af Naturens dag.