Rundvisninger

Vild med vikingernes skibe

Vikingeskibsmuseet tilbyder flere daglige rundvisninger i sommersæsonen (maj-september) samt i forbindelse med øvrige arrangementer og udvalgte skoleferier.
Rundvisningerne varetages af museets guider, der alle er historie- eller arkæologistuderende. Fortællingerne giver skibene liv og sætter fundet af de fem vikingeskibe fra Skuldelev i perspektiv.

Rundvisningerne varer ca. 45 minutter og kan ikke reserveres på forhånd.
Grupper anbefales at bestille en privat omvisning, da deltagerantallet på en omvisning er max. 35 personer. 

Se kalenderen for kommende rundvisninger.

Familierundvisning

I sommerferien og udvlagt skoleferier inviterer Vikingeskibsmuseet børn og voksne med på familierundvisninger - en spændende rejse i vikingernes verden! På familierundvisningerne er der sat fokus på vikingerne togter. Vi tilbyder to forskellige fortællinger om krig og handel, og rejser til fjerne egne. På krigstogtet bliver du en del af vikingehæren under vikingekongen Svend Tveskægs erobring af England og på  handelsrejsen møder du købmanden 'Ottar' på sin rejse fra det nordlige Norge til handelsbyen 'Hedeby' i det sydligste Danmark. Alle deltagere inddrages i fortællingen og bliver en del af historien, som den besætning, der i vikingetiden sejlede skibet.

Rundvisningerne varer ca. 30 minutter og kan ikke reserveres på forhånd.
Grupper anbefales at bestille en privat omvisning, da deltagerantallet på en omvisning er max. 35 personer. 

Se kalenderen for kommende rundvisninger.