Byg-Båd Værksted for kreative børn og voksne

Gør bådebyggerne kunsten efter!

I sommersæsonen fra 1. maj til og med efterårsferien, kan kreative børn og voksne teste deres bådebyggerevner i vores ’Byg-Båd Værksted´.

’Byg Båd Værkstedet' ligger på værftspladsen, så I kan lade jer inspirere af de rigtige bådebyggere, mens I konstruerer og bygger jeres egen båd.

Børnene lærer gennem sjov og leg, hvad der virker, når man skal konstruere en båd, for at den sejler godt og ikke kæntrer.

Få tips og tricks - og lær noget nyt

Museets formidlere hjælper med tips og tricks. Start med at udtænke en design, prøve jer derefter frem med forskellige materialer og slut af med at teste jeres skib.

På værkstedet får børnene får ikke bare sødygtige skibe, men også erfaring i museets måde at arbejde på, hvor man eksperimenterer sig frem til ny viden.

Der er også et vandbassin, en slags ’testtank’. Her kan I afprøve jeres båddesign og måske vende tilbage til byggeprocessen for at forfine designet.

Modelbåde skabt af fantasien

Byg-selv-bådene bygges ud af trærester, papir, snor og hvad I ellers kan finde på af fantasifulde materialer. 

I værkstedet er der fif, tricks, idéer og inspiration til, hvordan I bedst konstruerer bådene, så de kan sejle.

Værkstedet indbyder til leg og eksperimenter så alle - fra ca. 8 år og opefter - nemt kan komme i gang med at designe og bygge et sødygtigt fartøj. 

Hvornår: 
Fra maj til juni er værkstedet åbent alle weekender, helligdage og ferier i hele museets åbningstid.

I sommerferien har værkstedet åbent hver dag alle ugens dage i hele museets åbningstid.

Pris:
Aktiviteteten er gratis, når entrébillet til museet er betalt.