Museumsbutik

I Museumsbutikken finder du et stort udvalg af smykker, tekstiler og brugsgenstande med inspiration fra vikingetiden og med Nordisk præg. Butikken fører også legetøj til vikingeleg, håndsmedede knive til de kvalitetsbevidste og et stort udvalg af faglige bøger til store og små.

Bøger

Bogafdelingen imødekommer både lægfolks, fagfolks og børns behov for litteratur om vikingetiden og vores maritime kultur. Bøgerne er især på dansk og engelsk, og af de ca. 200 titler er 30 fra museets eget forlag.

Smykker

Kom forbi og se vores store udvalg af kopismykker fra oldtid til middelalder. Foruden kopismykker har Museumsbutikken også et bredt udvalg af moderne smykker. inspireret af vikingetidens stil og Skandinaviske materialer.

Brugsgenstande

Museumsbutikken har også et interessant udvalg af brugsgenstande kopieret af fund fra vikingetiden, såsom frankiske drikkeglas, vikingespil og keramik.
Udvalget omfatter også moderne kunsthåndværk med hovedvægt på skandinavisk design.

Tekstiler

Butikkens tekstiler omfatter skind, læder og strikvarer fra Danmark og andre Nordiske lande, samt tørklæder og sjaler i naturmaterialer som uld, hør og silke.

Kontakt Museumsbutikken

Telefon: +45 46 300 227

E-mail: hh(a)vikingeskibsmuseet.dk