Café Knarr på Museumsøen

Nyd stemningen på Museumsøen og spis Ny Nordisk Vikingemad i caféen, der ligger med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke vikingeskibe og historiske træbåde.

Gå om bord i vikingernes kulinariske verden

Café Knarr serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'. Vi benytter os af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg.

Maden forbinder maritim historie og vikingernes råvarer og inviterer museets gæster til at opleve de fem originale vikingeskibe på nye måder.
Samtidig fortæller maden også om den verden, vikingerne mødte på deres rejser til fjerne egne og de madkulturer, de mødte der.

Smag vores årstidsrelaterede frokosttallerken, salater, sandwiches, hjemmebagte kager, varme drikke, økologisk most, sodavand og øl.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i Café Knarr - du er velkommen i Caféen både med og uden entrébillet til museet.

Åbningstider i Café Knarr

Alle dage: 10.00 - 17.00 

Café Knarr er åben for indendørs og udendørs servering.
Køkkenet lukker alle dage kl. 16:30

Øl- og mjødsmagninger på Café Knarr

Øl- og mjødsmagninger

I efteråret 2022 arrangerer Café Knarr i samarbejde med lokale bryggerier en række øl- og mjødsmagninger, hvor der kan tilkøbes spisning.

Sæsonaktuel menu på Café Knarr

Sæsonaktuel menu

Velsmagende mad tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad', hvor der benyttes årstidens friske råvarer.

Dækket op til selskab i Vikingeskibshallen

Selskaber

Afhold private fester, konferencer eller firma arrangementer i inspirerende, maritime rammer.

Julefrokost

Julemenuen har smage fra vikingernes verden og er tilberedt efter museets grundlæggende princip om 'Ny Nordisk Vikingemad'.