Café Knarr på Museumsøen

Nyd stemningen på Museumsøen og spis Ny Nordisk Vikingemad i caféen, der ligger med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke vikingeskibe og historiske træbåde.

Gå om bord i vikingernes kulinariske verden

Café Knarr serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'. Vi benytter os af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg.

Maden forbinder maritim historie og vikingernes råvarer og inviterer museets gæster til at opleve de fem originale vikingeskibe på nye måder.
Samtidig fortæller maden også om den verden, vikingerne mødte på deres rejser til fjerne egne og de madkulturer, de mødte der.

Smag vores årstidsrelaterede frokosttallerken, salater, sandwiches, kager, varme drikke, økologisk most, sodavand og øl.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i Café Knarr - du er velkommen i Caféen både med og uden entrébillet til museet.

Nyd en god kop kaffe

Mange kaffevarianter at vælge imellem. Nyd en dejlig Capuccino eller en Iced Coffee i solen på Tunet midt på Museumsøen. 

Sæsonaktuel menu på Café Knarr

Sæsonaktuel menu

Velsmagende mad tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad', hvor der benyttes årstidens friske råvarer.

Dækket op til selskab i Vikingeskibshallen

Selskaber

Afhold private fester, konferencer eller firma arrangementer i inspirerende, maritime rammer.

madoplevelser, der forbinder den maritime historie med vores viden om måltidet og råvarer anvendt i vikingetiden.

Ny Nordisk Vikingemad

Madoplevelser, der forbinder den maritime historie med vores viden om måltider og råvarer anvendt i vikingetiden.