Grupper på besøg

Vikingeskibsmuseet er et oplagt udflugtsmål for grupper. Lad os være rammen om jeres fælles oplevelser.

Vi arrangerer sejladser, omvisninger og håndværksaktiviteter for store og mindre grupper. Hold mødet i maritime omgivelser og spis god mad med smag fra vikingernes verden. Vi tilbyder også professionel teambuilding til lands eller til vands – året rundt og altid i frisk luft!

Vikingeskibsmuseet arrangerer gerne den perfekte udflugt for virksomheder og grupper, der vil have en spændende dag i historiske rammer.

Hvad kan jeg nå? 

Eksempel på 1-1½ times besøg:
Se filmen om udgravningen af de fem Skuldelevskibe og oplev de originale skibe udstillet i Vikingeskibshallen. Introduktionfilmen kan vises på dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, hollandsk, kinesisk og russisk. Afslut med at se de fem rekonstruerede og sejlende vikingeskibe i havnen, evetuent med Vikingeskibsmuseets audioguides i ørerne. 

Eksempel på 2-2½ times besøg:
Udvid besøget med en guidet rundvisning i hallen og på Museumsøen. Er der særlig interesse for bådebygning, kan en rundvisning ved en af museets bådebyggere også arrangeres.

Eksempel på besøg på mere end 3 timer:
Udvid yderligere med en sejltur på Roskilde fjord. (1. maj-30. september).

Fælles oplevelser og aktiviteter udbygger og styrker relationer mellem mennesker, og en dag i Vikingeskibsmuseets helt unikke rammer er ideelt for grupper af personale, kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. Vi har også mødelokaler og konferencerum og kan arrangere frokost og middag på Café Knarr og hjælper gerne med kontakt til Snekken Trattoria.

» Læs mere om firmabesøg her...

Foreninger, klubber og sammenslutninger kan give medlemmerne en ekstra oplevelse, som styrker sammenholdet ved at besøge Vikingeskibsmuseet. Vi kan tilrettelægge et besøg både for de meget aktive, de lidt mindre aktive og de, der sætter fortællinger om vores spændende fortid højest. Vores koncept og faciliteter giver mange muligheder, og vi hjælper gerne med at kombinere, så oplevelsen bliver noget, der tales godt om i lang tid efter. Vi kan arrangere frokost og middag på Café Knarr og hjælper gerne med kontakt til Snekken Trattoria.

På Vikingeskibsmuseet kan I kombinere formidling med mulighed for deltagelse i aktiviteter, der direkte relaterer til vikingerne, deres skibe og togter. For besøgende i alle aldre. De yngste kan lege i de to vikingeskibe, som ligger ved "kaj" i hallen, prøve vikingernes dragter og gå om bord som viking. I kan også tage en tur i vikingernes værksteder og male, slå smykker eller lave punge. Vi har også rum til madpakkefrokost.