MedlemsNyt 6/2020

Museumsbutikken er åben
Published 09th Mar 2020

Vikingeskibsmuseet er lukket fra den 9. december til og med søndag den 3. januar 2021 for at formindske risikoen for corona-smitte.

Men vi kan glæde os over, at museumsbutikken i Vikingeskibshallen frem til den 20. december fortsat holder åbent alle ugens dage fra kl. 10-16.

Kære Medlemmer

Bestyrelsen håber, at alle vore medlemmer har det godt, og vi ser frem til igen at mødes i foreningen og på Vikingeskibsmuseet.

Planlægningen af foreningsåret 2021 er i fuld gang

Foreningsåret 2020 har i høj grad været præget af corona-situationen. Vi måtte udsætte generalforsamlingen i april, og bestyrelsen har derfor siden alene virket som ”midlertidig forretningsbestyrelse”. Vi fik kun gennemført foredraget 27. februar, hvor 128 medlemmer hørte Mads Ravn fortælle om ”Vikingetogter i Vesten og Normandiet”. De 4 øvrige foredrag på årsprogrammet måtte desværre udsættes.

Bestyrelsen arbejder i øjeblikket med planlægningen af foreningens aktiviteter til næste år. Vi håber, at corona-situationen lettes så meget, at vi kan afholde generalforsamling først i april og i ugerne derefter tage hul på foredragssæsonen med nogle af de udsatte foredrag.

Nærmere oplysninger om forårsprogrammet vil fremgå af MedlemsNyt i januar.

Museumsbutikken er åben, selvom Vikingeskibsmuseet er lukket

Selvom Vikingeskibsmuseet nu igen fra 9. december er lukket i en periode for at formindske risikoen for corona-smitte, kan vi glæde os over, at museumsbutikken i Vikingeskibshallen frem til 20. december fortsat som sædvanligt holder åbent alle ugens dage fra kl. 10-16.   

Bestyrelsen anbefaler varmt medlemmerne at aflægge museumsbutikken et besøg. Varesortimentet med tøj, bøger, smykker, vikingeting, spil og brugskunst er som sædvanlig varieret og af den kendte høje kvalitet. Der er også mange nyheder her op til jul - og så er der jo som bekendt rigtig gode parkeringsmuligheder. Et besøg i butikken kan måske også kombineres med en tur ad den populære vandresti i vandkanten fra havnen mod Sankt Hans og Boserup Skov.

Ved at lægge indkøb i museumsbutikken i denne udfordrende tid for Vikingeskibsmuseet kan vi som ”Vikingeskibsmuseets Venner” slå to fluer med eet smæk. Vi kan nemlig både helt kontant støtte museet med øget omsætning i butikken, og vi kan drage nytte af medlemsrabatten ved vore indkøb  - 15% på de fleste varer i butikken og 30% på museets egne bogudgivelser over 100 kr.

Bestyrelsen ønsker alle vore medlemmer en rigtig GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR  - og på gensyn i 2021.

Med venlig hilsen
Ole Christiansen
Formand


Created by Trine Harvøe Kristensen