Jazz lørdage i juli på Café Knarr

Hør Dusty Rag's d. 24 juli kl. 15-17, som spiller traditionelle jazzsange
Published 01th Jul 2021

Roskilde Jazz Days inviterer til jazz lørdage på Café Knarr hver lørdag i juli kl. 15-17.

Hyggelig jazz stemning på havnen

Du kan sidde og slappe af med en kold fadøl eller vand på Café Knarr, mens tonerne af den dejlige jazzmusik spiller. Samtidig kan du nyde den friske luft og udsigten til de smukke træbåde og vores dejlige Roskilde Fjord.

Der er gratis adgang til alle koncerterne. Koncerterne er støttet af Roskilde Kommune.

Danmarks bedste Elvis-imitator

Lørdag 3. juli kl. 15-17

Mike & The Hit Machine

Glæd dig til at tage med på en herlig nostalgisk musikalsk tidsrejse, hvor Mike Colin Andersen tager publikum med tilbage til de glade 50ere og frem til 90erne. Dengang Dean Martin, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Roy Orbison, Tom Jones, James Brown, m.fl. tog verden med storm. De største hits bliver sunget live med Mike i front. Mike har også inviteret en hemmelig gæst med på dagen, som vil synge nogle uforglemmelige sange.

Mike er kendt fra tv, ugeblade og aviser som Danmarks bedste Elvis-imitator og har vundet utallige priser. Han var den første Elvis-imitator, der optrådte på dansk tv i 80’erne med tv-værten Kim Schumacher. Han har optrådt for den danske kongefamilie, præsidenter, amerikanske filmstjerner og har været på Europa-turné flere gange med Elvis Presleys band og korsanger Mr. Sherrill Nielsen.

Unikt samspil

Lørdag 10. juli kl. 15-17

The Works

The Works er et liveband med mange jobs i bagagen. Samspillet er unikt, og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den amerikanske rock’n roll- og rootsmusik. Med hæsblæsende Soli på elguitar og saxofon får man hammondorgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med.

Der spilles på instrumenter fra 50’erne og 60’erne for at få den autentiske lyd. De spiller bl.a. de udødelige klassikere af Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis m.fl.

Line-up:
Jakob Baumgartner: Leadvokal og guitar. Josef Baumgartner: Piano, hammondorgel og kor. Mads D. Andersen: Trommer og kor. Dave Stevens: Kontrabas. Niels Mathiasen: Tenorsax. Jakob Elvstrøm: Barytonsax.

Swingorkester

Lørdag 17. juli kl. 15-17

CatPack

Swingorkestret CatPack er en kvintet, der består af unge såvel som modne musikere, og det er vel også en del af forklaringen på bandets succes. De optræder ved denne lejlighed i dagslys – ellers er bandet en fast del af Kultorvets natteliv.

Den faste besætning består af den blot tyveårige fantastiske basvirtuos Rune Fog-Nielsen, pianisten Ole Matthiessen og guitaristen Tue Bjerborg.

I front finder vi den allestedsnærværende Lars Grangaard på tenorsax og trompetisten Lasse Rømer om hvem en kritiker skrev: ”Rømers trompetspil er ikke unaturligt efter Armstrong, men også svalet af med et stænk Hackett”.

CatPack spiller udadvendt og humør–fyldt swingmusik. Repertoiret er stort, alsidigt og medrivende og består af kendte numre, swingklassikere, hvoraf mange er vokale evergreens.

Tråde til jazzens arnested

Lørdag 24. juli kl. 15-17

Dusty Rag Jazz Band

Dusty Rag’s spillestil og inspiration trækker tydelige tråde til gademusikken i jazzens arnested, New Orleans.

Repertoiret består primært af traditionelle jazzsange med rødder i blues- og folkemusikken i 1900-tallets Amerika, men i de senere år har bandet også inkluderet danske viser, arabiske klagesange og egne kompositioner.

Dusty Rag Jazz Band har ofte været at finde på de danske festivalscener de seneste sæsoner. Blandt optrædener tæller; Ærø Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival, Fringe Jazz Fest og Harvest.

Line-up:
Vokal: Nada Dayeh: Vokal. Jeppe Cloos: Sax. Ali Badreldin: Alt-/sopransax. Dwayne Clemons: Trompet. Andrea Crespi: Klarinet. Daniel Rodriques: Banjo/guitar. Rasmus Rhode: Guitar/vokal. Anders Hermansen: Sousaphone. Pelle Fabæch: Lilletromme/vaskebræt. Emil Efferbach: Stortromme/vokal.

Vi glæder os til at se jer, til hyggelig jazz stemning på havnen!