Her kan du læse hovmesterens dagbog på Havhingstens togt frem mod Dublin.

Hovmesterens dagbøger

Fredag den 3. august, 2007

Siden vi forlod Isle of Skye og satte ud på 2.halvdel af turen, har vi ovenattet på naturlejrpladser – også…

Hovmesterens dagbog, fredag den 27. juli, 2007

Vi er nu midtvejs på togtet, har sagt farvel til de gaster, der ”kun” skulle være med i 3 ½ uge og modtaget de…

Provianten klar til turen over Nordsøen.

Hvor meget mad har vi med? Vi medbragte 705 kg proviant og 942,5 l vand på Havhingsten, da vi stod ud fra Roskilde…

Lørdag den 7. juli

Morgen: Grød, lidt hvidt brød, gedeost, marmelade, sirup, rosiner

Frokost: 50 besætningsmedlemmer på udflugt til…

Fredag den 6. juli

Morgen: Grød, frisk grovbrød, juice, mælk

Frokost: Rugbrød, pålæg

Klokken 15: Grønne og røde pandekager - og…

Torsdag den 5. juli

Morgen: Grød, grovbrød med ost, marmelade

Frokost: Rugbrød og pålæg (nogle spiste ude...)

Aften: Chili con carne,…

Onsdag den 4. juli

Morgen - kl. 8.00: Grød, brød, ost, mælkeprodukter

Frokost: Rugbrød og pålæg

Eftermiddag: Brunsviger (gave fra…

Mad ombord

Besætningen ombord på Havhingsten fra Glendalough får varm mad to gange om dagen: Morgen og aften. Maden…