Vikingeskibsmuseet tilbyder omvisninger på dansk, engelsk og russisk. Rundvisningerne foregår inden for museets åbningstid og varetages af museets guider, der er historie- eller arkæologistuderende.
Max.: 30 personer pr. guide. Det er muligt at booke flere guider samtidig ved større grupper.

 • De fem vikingeskibe
  De fem imponerende vikingeskibe er omdrejningspunktet for fortællingen om skibenes betydning for vikingernes samfund, om krig og togter, handel og rejser, og om livet i Norden for 1000 år siden.

Pris: 1000 DKK pr gruppe + entrébillet pr. deltager
Varighed: 1 timer
Et glas mjød/æblemost efter rundvisningen: 30 DKK pr. person
Rundvisning på russisk kan arrangeres for et tillæg på 400 DKK. 

 • De genskabte skibe 
  Rundvisningen forgår delvis inde og delvist udenfor. Vi tager udgangspunkt i de fem originale vikingeskib og fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at genskabe de 1000 år gamle skibe, som sejlende eksempler på vikingernes fantastiske håndværk. I får et indblik i, hvordan vi arbejder med at bygge rekonstruktioner af vikingeskibene - værktøj, materialer og teknik. 

Pris: 1350 DKK pr gruppe + entrébillet pr. deltager
Varighed: 1½ time
Et glas mjød/æblemost efter rundvisningen: 30 DKK pr. person.

 • Smag på Vikingetiden
  Tør du smage på vikingetiden? Hvad spiste de ombord på de lange sørejser. Det er et spørgsmål vi ofte bliver stillet. Vi fortæller om livet til søs og giver smagsprøver på blandt andet fladbrød med røget laks og rygeost, nødder, tørrede frugter og brød. Inkl. et glas mjød og æblemost. 

Pris: 1500 DKK + entrébillet pr. person for en gruppe op til 15 personer. Derefter 100 DKK + entrébillet pr. person op til max 30 personer.
Varighed: ca. 30 minutter

 • Rundvisning uden for åbningstid
  At have skibene, rummet og udsigten helt for sig selv er en ubeskrivelig oplevelse og skaber en speciel stemning. Ønsker I at jeres rundvisning skal være helt særlig, kan I booke en rundvisning efter lukketid og få den ekstra dimension til jeres besøg.

Pris pr. time: 1400,00 DKK pr. gruppe i tillæg til prisen for rundvisningen.

 

 • Specialist-rundvisninger
  Ønsker I en helt særlig rundvisning, hvor I har stor indflydelse på indholdet, er det muligt at bestille specialist-rundvisninger med en museumsinspektør eller bådebygger om et udvalgt emne til en særlig gruppe. 

Pris pr. time: 3500 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. detager
Varighed: 1-2 timer

 

 • Mød vores håndværkere
  Se smeden slå hovedet på sømmet, rebslageren lave tov eller væveren væve sejl. De er alle højt specialiserede og kan fortælle en historie, I ikke kan få andre steder. I deltager i processen, oplever materialerne og mærker duftene. 

Pris: 4500,00 DKK pr. gruppe/pr. håndværker + entrébillet pr. deltager.
Varighed: 1½ time

 • Introduktionsfilm 
  Vikingeskibsmuseets introduktionsfilm giver en god baggrundsviden for jeres besøg, og filmen kan bestilles vist på dansk, engelsk, tysk, fransk, hollandsk, spansk, italiensk, russisk og kinesisk. Et godt valg i forbindelse med rundvisninger. Der er plads til 70 gæster i biografen.

Pris: Gratis
Varighed: 15 minutter

 • Vikingelege
  I sommersæsonen (maj - september) kan din gruppe udfordre hinanden til en dyst i bl.a. at kaste med Thors hammer, lave firtræk, styrte stang og meget andet på plænen foran museet. 

Pris: 1900 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. deltager
Varighed: 1 time

 • Teambonding
  Året rundt kan vi arrangere teambuilding til lands eller til vands skræddersyet efter jeres behov. Café Knarr serverer Ny Nordisk Vikingemad, og I kan også leje mødelokaler.

Kontakt museets booking for at høre mere om de mange muligheder og få sammensat et spændende program for jeres besøg.

 • Rundvisning på tegnsprog Det er muligt at bestille en tegnsprogstolket rundvisning på dansk. Rundvisningen skal bestilles via Center for Døve på deres hjemmeside eller pr. telefon. Ønskes en tegnsprogstolket rundvisning, skal der samtidig bestilles en rundvisning med museets egne guider.