Forkæl dine medarbejdere med skattefri sæsonkort

Sæsonkort til Vikingeskibsmuseet
Udgivet 23/04-2021

Ny lov gør oplevelser til ansatte skattefri i hele 2021. I den anledning har vi et særligt firmatilbud med rabat ved køb af minimum 20 sæsonkort der giver ubegrænset adgang til Vikingeskibsmuseet resten af året.

Nu kan alle virksomheder give et skattefrit gavekort til oplevelser - og hermed også til besøg på Vikingeskibsmuseet.

Selv om Vikingeskibsmuseet har fået en lidt sen start på alle årets nye, spændende oplevelser, bliver 2021 oplevelsernes år!

I hele 2021 kan arbejdsgivere nemlig købe sæsonkort til museets udstillinger, aktiviteter og oplevelser med fuld skattefrihed for modtagerne; de ansatte.

Som et led i finanslov-aftalen for 2021 har et flertal i Folketinget besluttet, at der skal gives skattefrihed for firmaer, når de køber gavekort til kulturelle oplevelser for op til 1200 kr. pr. medarbejder i 2021.

Skattefrihed og mere for pengene

Vikingeskibsmuseet har i den anledning lavet et særligt tilbud, hvor firmaer kan købe sæsonkort til Vikingeskibsmuseet for 125,- kr. pr. sæsonkort ved køb af minimum 20 stk. (normalpris 170,- kr. pr. stk.).

Så man får ikke blot skattefrihed – man får også mere for pengene.

Med sæsonkortet går I ikke glip af noget!

Med et sæsonkort i hånden er der fri entré til Vikingeskibsmuseet på alle åbningsdage i sæson 2021, og I kan komme igen lige så mange gange, I har lyst til.

Vi har tilpasset vores aktiviteter, som følge af covid-19 situationen, og derfor kommer der løbende helt nye besøgsoplevelser året igennem, så der altid vil være en masse nyt at opleve, hver gang I besøger museet.

Firmatilbud på sæsonkort:

Firmaer kan købe sæsonkort til Vikingeskibsmuseet for 125,- kr. pr. sæsonkort ved køb af minimum 20 stk. (normalpris 170,- kr. pr. stk.).

Kontakt Vikingeskibsmuseet booking for af købe sæsonkort til firmaet

Telefon: Man-fre kl. 10- 15: 46 300 253
e-mail: booking(at)vikingeskibsmuseet.dk

Firmatilbud på sæsonkort:
Sæsonkort til Vikingeskibsmuseet for 125,- kr. pr. sæsonkort ved køb af minimum 20 stk. (normalpris 170,- kr. pr. stk.).

Skattefrihed:
I hele 2021 kan arbejdsgivere give deres medarbejdere kulturelle oplevelser med fuld skattefrihed for modtagerne.
Loven gør arbejdsgiverbetalte gavekort på max. 1.200 kr. til oplevelser skattefrie. Skattefriheden betyder, at arbejdsgiveren og den ansatte ikke skal indberette beløbet.

Sæsonkort giver adgang til Vikingeskibsmuseet for en person i resten af 2021. 
Medbring billedlegitimation til brug ved indgangen ved genbesøg. 
Bortkomne og beskadigede sæsonkort erstattes ikke.

Børn under 18 år har altid gratis adgang til Vikingeskibsmuseet. 

Hvor: Vikingeskibsmuseet, Vindeboder 12, 4000 Roskilde


Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen