MedlemsNyt 4/2024 for foreningen 'Vikingeskibsmuseets Venner'

Udgivet 16/05-2024

Glæd jer til Venneforeningsdag søndag den 26. maj og indvielse af BørneBygden den 15. juni.

Kære medlemmer

Foråret er over os og dermed nærmer to store begivenheder sig for Vikingeskibsmuseets Venner. Vi har glædet os til at kunne invitere jer til begge dele.

Venneforeningsdag

Søndag den 26. maj slår vi dørene op for en dag tætpakket med mindeværdige oplevelser for hele familien.
Det kommer til at summe af aktivitet på Vikingeskibsmuseet til Venneforeningsdagen, som bestyrelsen er i fuld gang med at forberede:

Sejladser på Roskilde Fjord, særrundvisninger på Vikingeskibsmuseet og masser af maritim aktivitet på Museumshavnen er gratis for alle os, der er medlemmer af ’Vikingeskibsmuseets Venner’. Vi har sammensat et medrivende, lærerigt og underholdende program, hvor der er noget for alle aldersgrupper.

Vi håber, I vil tage familie, venner og bekendte med, for udover at vi med dagen gerne vil sige tak til jer for at være med, så har vi i bestyrelsen også et mål om, at vi bliver endnu flere i vores gode forening.

Gratis sejlads for medlemmer - ved tilmelding

På Venneforeningsdagen er det gratis for medlemmer at deltage i sejladser (med én voksen ledsager og op til 2 børn). Der er dog begrænsede pladser til børn, der også skal være mindst 4 år for at deltage i sejlads.

Det vil være muligt at melde sig ind i Venneforeningen online til og med den 20. maj og dermed få gratis adgang til dagen - så spred budskabet til alle, der kunne have lyst til at deltage. 

» Tilmelding til foreningen her...

Vigtigt: Tilmeldingsfrist til Venneforeningsdagen er den 20. maj

Tilmelding til dagen, herunder sejlads, er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser til sejladsen. Men gør det gerne før, da pladserne på skibene ryger hurtigt.

» Tilmelding til sejlads...

Indvielse af BørneBygden den 15. juni

Som mange af jer måske ved, har vi i Venneforeningen støttet arbejdet med at bygge den nye BørneBygden i underetagen i Vikingeskibshallen økonomisk. Nu er det nye børneunivers klar til at blive indviet. Vi glæder os meget og håber, I allerede nu sætter kryds i kalenderen til den store dag. Vi skriver mere om indholdet på selve dagen, når vi nærmer os.

» Invitation til indvielse...

Hvad ellers...

I bestyrelsen fortsætter vi arbejdet med at arrangere de populære foredrag. Vi er rigtig glade for, I er så mange, der dukker op og har lyst til at være med til de inspirerende aftener. Vi hører altid gerne ønsker og idéer til oplægsholdere, hvis nogle ligger inde med det.

I bestyrelsen har vi som sagt også et mål om at blive endnu flere i foreningen, da det giver mulighed for at støtte museets arbejde endnu mere. Så hvis du har en nabo, ven, fætter, kollega eller anden, som du tænker kunne have interesse i at være med i vores forening, så prik meget gerne til dem. Jo flere vi er, jo stærkere er vi – og dermed museet.


På vegne af bestyrelsen
Thomas Maarup
Formand

Telefon: 23 44 49 03
Mail: thomas@maarup.dk

Spørgsmål til medlemsadministrationen kan rettes til venneforening(at)vikingeskibsmuseet.dk.