Nye billeder fra Skuldelev 3 byggeriet

Udgivet 23/12-2019

Savner du opdateringer fra Skuldelev 3 byggeriet? Selvom byggeriet er sat på hold for vinteren, fortsætter arbejdet bag scenen, og der er nu nye billeder i Skuldelevgalleriet.

Frosten har lagt sig over værftspladsen og arbejdet med Skuldelev 3 er sat i bero. Arbejdet fortsætter dog indendøre, hvor bådebyggerne bruger tiden på at vedligeholde og reparere museets flåde af rekonstruererede skibe og traditionelle nordiske klink-byggede både. Forrest i køen ligger Havhingstens okkerfarvede sejl der skal repareres, herefter venter Frederikssunds jollen, Anaselma, og den færøske áttamannafarer, Trolle.   

Imens der arbejdes bag scenerne, skal I ikke snydes for opdateringer fra Skuldelev 3. Udover optegnelserne gennemgåes det store arkiv af fotos fra byggeriet, og den nyeste portion billeder er netop blevet udvalgt og lagt i galleriet. 

» Se billeder fra byggeriet her... 

Besøg værftet
Den udendørs værftsplads er lukket ned for vinteren, men bådeværftet hvor bådebyggerne arbejder med reperationer og vedligeholdelse er åbent, og for at få plads til det store reperations arbejde, er der blevet opsat et ekstra vinterværft på museumsøen. Her kan du følge bådebyggernes arbejde og se den store samling af værktøj.


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard