SÆRUDGAVE af MedlemsNyt: Husk at tilmelde jer Venneforeningsdagen

Sejlads på Roskilde Fjord i Vikingskibsmuseets både.
Sejlads på Roskilde Fjord i en af Vikingskibsmuseets både.
Udgivet 23/05-2024

Det er stadig muligt, at tilmelde sig online til Venneforeningsdagen til og med lørdag den 25. maj, hvis man vil være helt sikker på en plads på en af sejladserne. Det er også muligt at møde op på selve dagen og deltage i de mange aktiviteter - og måske der stadig er pladser i bådene...

Kære medlemmer

Her en lille reminder om, at det er nu på søndag den 26. maj, vi afholder den årlige Venneforeningsdag for jer medlemmer, og det er stadig muligt at tilmelde sig til dagen.

Det bliver en dag tætpakket med mindeværdige oplevelser for hele familien:

Sejladser på Roskilde Fjord, særrundvisninger på Vikingeskibsmuseet og masser af maritim aktivitet på Museumshavnen er gratis for alle os medlemmer. Det er muligt for hvert medlem også at tage to børn med på sejladsen.

Tilmeldingsfrist til Venneforeningsdagen rykket til lørdag den 25. maj

Det er også muligt at dukke op på dagen, men vi vil sætte pris på tilmelding til sejlads, da pladserne hurtigt fyldes op.

» Du kan melde dig til sejlads her...

Tag familie og venner med

Vi håber, I vil tage familie, venner og bekendte med, for udover at vi med dagen gerne vil sige tak til jer for at være med, så har vi i bestyrelsen også et mål om, at vi bliver endnu flere i vores gode forening. I løbet af de næste par dage vil vi dele flyers ud i byen og fortælle mere om både Familiedagen og Vikingeskibsmuseets Venner.

Kender du nogen, der kunne tænke sig at komme med i vores gode forening og dermed styrke museet? Så prik endelig til dem.

» Tilmelding til Venneforeningen foregår her...
 

På vegne af bestyrelsen for Vikingskibsmuseets Venner

Thomas Maarup
Formand

Telefon: 23 44 49 03
Mail: thomas@maarup.dk

Spørgsmål til medlemsadministrationen kan rettes til venneforening(at)vikingeskibsmuseet.dk.