Sommer i Café Knarr

Udgivet 26/06-2020

Café Knarr holder åbent hele sommerferien og byder på grill arrangementer, øl smagning og aftenåbent hver weekend.

Nyd stemningen på Museumsøen og spis Ny Nordisk Vikingemad i caféen, der ligger med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke vikingeskibe og historiske træbåde.

Fra den 26. juni - 31. august kan du besøge Café Knarr i følgende tidsrum:

Mandag - torsdag: kl. 10.00 - 17.00
Køkkenet er åbent fra kl. 12.00 - 16.30

Fredag - søndag: kl. 10.00 - 21.00
Køkkenet er åbent fra kl. 10.00 - 20.30

I Café Knarr byder vi blandt andet på årstidsrelaterede frokosttallerkner og aftenretter, salater, sandwichs, hjemmebagte kager, is, te, kaffe og økologisk most, sodavand og øl.

» Se Café Knarrs menu her...

Café Knarr tænder op i grillen

Sommeren er skudt i gang på Vikingeskibsmuseet og fredag-søndag tænder Café Knarr op i grillen fra kl. 17.00 - 20.00. Vi serverer lækre speciallavede fra ramsløg grovgrillere og klassiske wienerpølser fra Öxneholm kvalitetskød. Grillpølserne serveres med  remoulade, brød og dip.

Det kræver ikke entrébillet til Vikingeskibsmuseet at besøge Café Knarr

Pris: 45,00 DKK for en pølse med remoulade, brød og dip.

Ølsmagning hos Café Knarr

Den 22. juli kl. 16.30 inviterer Café Knarr til gratis ølsmagning og foredrag på Museumsøen. Foredraget varer omkring 1 time, og du vil blive præsenteret for fire lækre øl fra Herslev Bryghus.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt da vi skal overholde regeringens retningslinjer.
Tilmelding kan ske til Morten Albrechtsen på mail:
mda(at)vikingeskibsmuseet.dk

Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard