Udendørs rundvisninger

Udgivet 24/06-2020

På Vikingeskibsmuseet bestræber vi os på at formidler vores viden om vikinger til såvel voksne som børn. Hver dag kan du tage med på en fantasifuld rundvisning i børnehøjde.

Hele sommeren kan du hver dag tage med på udendørs rundvisninger og bliver klogere på vikingernes verden. Vi tilbyder to forskellige rundvisninger, én der går tæt på museets rekonstruerede vikingeskibe og museets arbejde med at genskabe de originale skibe, og én der formidler historien om vikingerne i børnehøjde. 

Vild med viden om vikingernes skibe?

Sommerens rundvisninger foregår i museumshavnen, hvor vi vil gå tæt på museets 5 rekonstruerede vikingeskibe. Skibene vidner om vikingetidens specialiserede skibsfart, om krig, togter og handel, men også om museets årelange arbejde med at genskabe vikingetidens skibe.

Hvornår:
27. juni - 31. august kl. 11.00 og 13.00

Mødested:
Foran bådeværftet (se på kort her, pdf), det er gratis at deltage i rundvisningerne, når man har billet til Vikingeskibsmuseet.

Max. antal gæster pr. tur er 15 – først til mølle.

Kom med på togt i vikingernes verden! 

Vikingeskibsmuseet inviterer børn og voksne med ud på en spændende rejse i vikingernes verden! Vi dramatiserer en fortælling om krig og vikingetidens togter og fomidler historien i børnehøjde. 
I kan tage med på familierundvisninger alle dage fra 27. juni - 31. juli.

Hvornår:
27. juni - 31. juli kl. 12.30

Mødested:
På græsplænen foran Vikingeskibshallen (se på kort, pdf), det er gratis at deltage i rundvisningerne, når man har billet til Vikingeskibsmuseet.

Max. antal gæster pr. tur er 15 – først til mølle.


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard