Venneforeningen udsætter kommende arrangementer

Udgivet 09/03-2020

I lyset af myndighedernes anbefalinger og råd om sikringsforanstaltninger mod spredning af smitte af covid-19-virus har Venneforeningen besluttet at udsætte de kommende foreningsarrangementer.

Det sker i forventning om, at en del alligevel vil fravælge deltagelse i foreningsarrangementerne i den nuværende situation med stadig stigende udbredelse af risiko for smitte og stadig flere sygdomstilfælde. Udsættelserne sker også under hensynstagen til, at man under foreningsarrangementer ofte er omkring 100 personer tæt samlet i Vikingeskibshallens filmsal.

Følgende arrangementer er blevet udsat:

  • Foredraget torsdag den 26. marts: ”Hvem kom først –Betragtninger over Færøernes tidlige historie” ved fhv. Landsantikvar og direktør for Føroya Fornminnessavn, Steffen Stummann Hansen.
  • Foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 2. april

Arrangementerne vil blive afholdt på et senere tidspunkt, når situationen omkring covid-19 er mere stabil. Information om afholdelsestidpunkter meldes ud snarest muligt. 

Bliv ven med Vikingeskibsmuseet!

Venneforeningen blev etableret i 1990 og tæller omkring 600 medlemmer. Foreningen er rundet af et ønske om at bakke Vikingeskibsmuseet op i den formidling og forskning af nordisk skibs- og bådebygningkultur og marinearkæologi museet er sat i verden for at udøve.

Som medlem af foreningen støtter du museets arbejde gennem en årlig økonomisk donation. Hvert år donerer foreningen omkring en tredjedel af medlemsbetalingen til specifikke projekter på museet. Foreningen afholder også årligt fem til seks foredrag, og støtter ydermere museet gennem medlemmers frivillige arbejde.

Som medlem af Venneforeningen får du:
• Fri adgang til Vikingeskibsmuseet hele året inkl. en ledsager
• Fri adgang til foreningens fem til seks årlige foredrag inkl. en ledsager
• Medlemsrabat på 15% ved de fleste af museumsbutikkens varer samt 30% på museets egne bogudgivelser over 100 kr. 

» Læs mere om venneforeningen...


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard