Siden er sidst opdateret 1/02 2022

Det skal være trygt at besøge Vikingeskibsmuseet

Det skal være trygt og sikkert at besøge Vikingeskibsmuseet. Vi er forberedt på at tage imod gæsterne på en måde, der forebygger smittespredning. Alle områder og aktiviteter tilrettes løbende i henhold til gældende retningslinjer for Corona.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og sørger for at håndsprit er tilgængeligt ved ind- og udgang til museet, og opfordrer til at spritte hænderne af så ofte som muligt. 

Hold afstand

Vi opfordrer alle gæster til fortsat at holde god afstand til andre gæster.

Vi har god plads både indendørs og udendørs, og derfor har vi ikke indført timeslots/pladsbooking.

Retningslinier fra myndighederne

» Læs mere om de gældende regler og råd fra de danske myndigheder her...

Museet har foretaget en række tiltag, så dit besøg på vikingeskibsmuseet bliver trygt og godt.

Afstandskravet er ophævet af myndighederne, men vi sørger for, at der er god plads til alle og opfordrer alle gæster til fortsat at holde 1 meters afstand til øvrige gæster.

Vi har indført afstandsmarkeringer ved indgangen til Vikingeskibshallen og i caféen. Der er også indført ensretning rundt i Vikingeskibshallen, som sikrer at gæsterne kan holde god afstand.

Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet.

Der er opsat spritdispensere i hele museumsområdet, ved indgang til bygninger, ved de udendørs oplevelsesområder, ved betalingsstationer og på toiletter, så alle nemt kan komme til at vaske og/eller afspritte hænder.

Café Knarr tilbyder lækker ny nordisk vikingemad, og har både inde- og udeservering.

Ved alle betalingsstationerne i billetsalget, butikken og Café Knarr er der opsat afskærmning med plexiglas og vi opfordrer alle gæster til at betale med kreditkort eller Mobile Pay.