Siden er sidst opdateret 02/09 2021

Det skal være trygt at besøge Vikingeskibsmuseet

Det skal være trygt og sikkert at besøge Vikingeskibsmuseet. Vi er forberedt på at tage imod gæsterne på en måde, der forebygger smittespredning. Alle områder og aktiviteter tilrettes løbende i henhold til gældende retningslinjer for Covid-19.

Alle retningslinjer for coronavirus er nu ophævet i Danmark. Vi følger stadig myndighedernes anbefaligninger og sørger for at håndspsprit er tilgængeligt ved ind og udgang til museet.  

Afstandskravet er ophævet af myndighederne, men vi sørger for, at der er god plads til alle og opfordrer alle gæster til fortsat at holde 1 meters afstand til øvrige gæster.

Vi har god plads både indendørs og udendørs, og vi har derfor ikke indført timeslots/pladsbestilling.

Efter den 1. august, er der ikke længere krav om fremvisning af Coronapas ved besøg på museet.

Efter 1. september er der ikke længere krav om fremvisning af Coronapas for indendørsservering på Café Knarr.

  Et trygt besøg

  Vi har god plads til alle både ude og inde, husk disse retningslinjer så alle får en god og tryg oplevelse på museet.

  Museet har foretaget en række yderligere tiltag, så dit besøg på vikingeskibsmuseet bliver trygt og godt.

  Læs mere herunder.

  Afstandskravet er ophævet af myndighederne, men vi sørger for, at der er god plads til alle og opfordrer alle gæster til fortsat at holde 1 meters afstand til øvrige gæster.

  Vi har indført afstandsmarkeringer ved indgangen til Vikingeskibshallen og i caféen. Der er også indført ensretning rundt i Vikingeskibshallen, som sikrer at gæsterne kan holde god afstand.

  Vi har øget rengøringen af kontaktflader på hele museet.

  Der er opsat spritdispensere i hele museumsområdet, ved indgang til bygninger, ved de udendørs oplevelsesområder, ved betalingsstationer og på toiletter, så alle nemt kan komme til at vaske og/eller afspritte hænder.

  Café Knarr tilbyder lækker ny nordisk vikingemad, og har både inde- og udeservering.

  Kravet om coronapas ved indendørs servering er ophævet. 

  Ved alle betalingsstationerne i billetsalget, butikken og Café Knarr er der opsat afskærmning med plexiglas og vi opfordrer alle gæster til at betale med kreditkort eller Mobile Pay.