Byg båd-værksted for kreative børn og voksne

Byg din egen båd på Vikingeskibsmuseet
Udgivet 18/05-2021

Publikumsværkstedet ’Byg din egen båd’ på værftspladsen har åbent alle dage.

Det populære publikumsværksted ’Byg din egen båd’, giver kreative børn og voksne mulighed for at teste deres bådebyggerevner.

’Byg din egen båd’ værkstedet ligger på værftspladsen, så I kan lade jer inspirere af de rigtige bådebyggere, mens I konstruerer og bygger jeres egen båd. Der er også et vandbassin – en ’test tank’ - så I kan afprøve jeres båddesign og måske vende tilbage til byggeprocessen for at forfine designet.

Værkstedet indbyder til leg og eksperimenter samtidig med, at I lærer om skibskonstruktion og bådebygning.

Der er plads til hele 15 familier i værkstedet, hvor der er høvlebænke og værktøj nok til alle.

Byg-selv bådene bygges af trærester, karduspapir, snor mm., og i værkstedet er der fif, tricks, idéer og inspiration til hvordan I bedst konstruerer en båd, så alle - fra ca. 8 år og opefter - nemt kan komme i gang med at designe og bygge et sødygtigt fartøj.

Hvor: Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde

Hvornår: Alle dage 10-17
Aktiviteteten er gratis, når entrébillet til museet er betalt.

Entré:
Familiebillet for 2 voksne og børn under 18 år: 280 DKK
Voksne: 150 DKK
Sæsonkort: 170 DKK
Børn 0-17 år: Altid gratis entré

Corona-info:
• 15 år og op: Husk coronapas/negativ test + Billed-ID
• Vikingeskibsmuseet har masser af plads ude og inde, så I skal ikke booke billetter
• Vi følger gældende Corona-regler, har masser af håndsprit - I skal bare huske mundbind/visir indenfor (fra 12 år)
• Mad og drikke: Vikingeskibsmuseets Café Knarr har åbent dagligt