Rejs ud - tag på opdagelsesrejse!

Udgivet 24/06-2020

Tag ud på en oplevelsesrejse rundt på museets område hvor du kommer til at løse spændende opgaver og lære mere om vikingetiden.

Hele sommeren kan I tage ud på en opdagelsesrejse på Vikingeskibsmuseet på egen hånd I jeres eget tempo. De fleste poster er placeret udendørs, så I kan nyde duften af saltvand og tjære og lyden af bådebyggerens økse, imens du løse de sjove og udfordrende opgaver. Brug f.eks. et solkompas, aflæs vinden, og find forskellen på krigs- og handelsskibe.

På jeres rejse rundt på museet vil I blive klogere på hvordan vikingerne brugte naturen til at navigere efter, på deres skibe, deres tøj og deres brug af runer.

Oplevelsesrejsen er baseret på et opgavehæfte der kan købes for 25 DKK i museumsbutikken. Når rejsen er fuldført og opgaverne løs, kan børnen aflevere deres opgavehæfte i museumsbutikken i Vikingeskibshallen eller i billethuset på Museumøen, hvor de vil få udleveret en præmie for en vellykket rejse.

Hvornår:
Den 27. juni - 31. august

Det tager ca. 45-60 minutter at gennemføre rejsen, alt efter hvor længe man bruger på museets andre tilbud undervejs.

Pris:
Opdagelsessættet koster 25 DKK og kan købes i museumsbutikken.

Opdagelsesrejsen kan desværre ikke gennemføres hvis man sidder i kørestol, da en del af stoppene findes på ujævnt underlag.

Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard