Sejl ud på Roskilde Fjord

Sejl ud på Roskilde Fjord i Vikingeskibsmuseets klinkbyggede nordiske træbåde.
Udgivet 01/05-2022

Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk klinkbygget træbåd, og kom helt tæt på vikingernes liv på havet!

Vikingeskibsmuseet tilbyder, som det eneste sted i verden, at du i sommersæsonen kan gå direkte fra oplevelsen af de originale 1000 år gamle vikingeskibe i Vikingeskibshallen og ud til Museumshavnen, hvor rekonstruktioner af vikingeskibe i fuld størrelse ligger fortøjet. Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk klinkbygget træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord, hvor vi sætter sejl!

Alle ombord deltager aktivt i sejladsen med at ro, sætte sejl og udføre andet "sømandsarbejde".

Sejladstider offentliggøres 1 uge frem her på siden - med forbehold for ændringer helt frem til selve dagen for sejladsen.

» Læs mere om sejladserne og se sejladstider her...

Fakta om sejladser:

Sejlturen varer ca. 50 minutter inklusiv udlevering af redningsvest og introduktion til skib og roning. Deltagerne er skibets besætning og skal alle medvirke aktivt om bord - med at ro skibet ud af havnen, sætte sejl og måske bemande roret. Alle sejladser ledes af en erfaren sejladsinstruktør.

Børn ombord: Der er enkelte pladser om bord til børn (mellem 4 og ca. 14 år) og andre der ikke kan ro. Børn under 4 år kan desværre ikke deltage i sejladser. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Medbring altid praktisk og vandtæt tøj.