Café Knarr på Museumsøen

Nyd stemningen på Museumsøen og spis Ny Nordisk Vikingemad i caféen, der ligger med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke træskibe.

I Café Knarr byder vi blandt andet på dejlige salater, sandwichs, lækre frokosttallerkner, hjemmebagte kager, is, te, kaffe og økologisk most, sodavand og øl. Kokken tilbereder skiftende, årstidsrelaterede menuer og aftenretter.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i Café Knarr!

Sæt tænderne i en lækker weekend-brunch 

Trænger du til lidt frisk havluft i håret, duften af tjære i næsen og et lækkert måltid i maven, tilbyder Café Knarr en lækker brunchbuffet i alle weekender fra den 22. september. 

Cafeen anretter et lækkert brunchbord med brunch-klassikere som røræg med urter, røget bacon og skyr med honningcrunch og bærsovs. Menuen indeholder også nordiske specialiteter, som blandt andet nordisk hummus på flækærter, nordiske oste og ristede ramsløgspølser med hybenketchup. Der er noget for enhver smag!

Brunchen serveres som buffet fra 11.30 - 15.00 og koster 175 DKK for voksne og 85 DKK for børn.

Rejsegrupper og selskaber i Café Knarr

Cafeen kan bookes til rejsegrupper, der ønsker at udvide besøget på Vikingeskibsmuseet med en madoplevelse.
Uden for Vikingeskibsmuseets almindelige åbningstid arrangerer vi private selskaber og fester i Café Knarr.

Vi kan også tilbyde større arrangementer i Vikingeskibshallen.

Gå om bord i vikingernes kulinariske verden

Café Knarr serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'.
Vi benytter os af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg.
Maden forbinder maritim historie og vikingernes råvarer og inviterer museets gæster til at opleve de fem originale vikingeskibene på nye måder.
Samtidig fortæller maden også om den verden vikingerne mødte på deres rejser til fjerne egne og de madkulturer de mødte der.

Vi glæder os til at tage byde jer velkommen!