Nyheder fra Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet udsender nyheder om aktuelle emner, vi arbejder med på museet.
Her kan du finde historier om bådebyggernes projekter på bådeværftet, marinarkæologernes undersøgelser og forskningsresultater samt aktuelle udstillinger og aktiviteter.
Gamle nyheder er arkiveret efter årstal og kan findes frem ved at søge i søgefeltet eller klikke på der aktuelle årstal i listen under arkiverede nyheder.

Nyhederne samles og udsendes som nyhedsbrevet ca. hver 3. uge. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her ...

Billedserie: Skjoldungen i Grønland

Se billeder fra Skjoldungens sommertogt 2016- Turen går til Grønland og du er inviteret med!

Havhingsten under sejl i det Irske Hav 2007. Foto: Werner Karrasch/Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Pressemeddelelse: Vikingerne kommer!

Verdens længste rekonstruktion af et vikingeskib 'Havhingsten fra Glendaglough' sejler ud på togt!